Lauanumbrid

Otsite ainulaadset viisi, kuidas oma pulma vastuvõtu laudu nummerdada? Meie käsitööna valmistatud lauanumbrid on ideaalne lahendus! Meie valikus on erinevast materjalist lauanumbrid: kartongist, puidust või akrüülist. Need numbrid lisavad teie pulmapeole isikupära ja stiili.

  • Kartongist või papist lauanumbrid: Numbrid on valmistatud tugevamast kartongist või papist. Nende stiilid on väga varieeruvad alates looduslikest ja maalähedase välimusega papist numbritest, kuni luksuslike peegelkartongist pärlikeste ja kivikestega kaunistatud numbriteni. Ideaalne valik väga erinevat stiili üritustele.
  • Puidust lauanumbrid: Klassikaline ja ajatu valik, meie puidust numbrid on saadaval erinevates viimistlustes, et sobituda teie ürituse teemaga. Tugev ja vastupidav, need numbrid lisavad soojust ja elegantsi igale lauale.
  • Akrüülist lauanumbrid: Kaasaegne ja stiilne, need läbipaistvad numbrid sobivad suurepäraselt modernsetele pulmadele või üritustele. Akrüüli läige peegeldab valgust, luues luksusliku, sädeleva efekti.

Iga number on hoolikalt valmistatud, et tagada kõrgeim kvaliteet ja vastupidavus. Lisage oma laudadele iseloomu meie käsitööna valmistatud lauanumbritega!

Tellimisel paneme paika stiilid, värvid ja muud detailid, et lauanumbrid sobiksid üldise pulmapeo stilistikaga.

Tellimiseks lisage toode päringu nimekirja.

Nimekirjas, toote juures palun kirjeldage võimalikult täpselt oma nägemust (värvid, stiil, mustrid, kaunistused, nimed, tekstid jne.)

Kirjastiili saab valida siit.

Nimekirja saab lisada ka teised tooted, mille kohta infot soovite.

 

  • Lauanumbrite  hind  3 – 15€ tk.

Fotodel nähtavad värvitoonid võivad erineda tegelikkusest. Me teeme kõik endast oleneva, et pildistada ja esitada meie tooteid võimalikult täpselt, kuid erinevad tegurid nagu valgustus, ekraaniseaded ja varjundid võivad pildi värvitoone mõjutada. Täname mõistva suhtumise eest!

Toote nr. - Kategooriad ,

Jaga sotsiaalmeedias:

Lisainfo

Materjal

Kartong, papp, Puit, Akrüül

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Lauanumbrid”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Kiire ja paindlik saatmine.

Saadan Itella, Omniva v￵i DPD pakiautomaatidesse. V￵õru linnas võ￵imalik kaup kätte saada FQDesign käsitöö￶￶poest.

Tekkis küsimus toodete kohta?

Vastan küsimustele nii kiiresti, kui võimalik meilitsi, või kontaktivormil.

Tagastamine.

NB! Personaliseeritud toodetel tagastamis õigus ei kehti. Tavatoodetel kehtib 14 päevane tagastamis periood. Tagastatav toode peab olema avamata originaal pakendis.

Liitu Uudiskirjaga!